Dag nummer 6Gick upp vid halv tio och brassade kaffe, två glas vatten innan kaffet. Gick ut på en långpromenad på morgonen, njöt av det fina vädret, kände mig  lite hungrig först men det försvann när jag kom ut på promenaden. Klockan 13.00 blev det min första måltid, hade då fastat 18 timmar vilket kändes bra. Drog ner till gymmet och körde Kennet´s ben pass, brände fint i låren. Hem och tog en proteindrink, behövde fylla på kroppen kände jag. Käkade middag vid 17-tiden, det vart kyckling filé och ugnsrostade grönsaker. Idag har jag käkat några godisbitar samt en handfull chips. Totalt antal steg idag blev 14393.

Känner mig lite nöjd att jag fixade till min första fredagskväll i min nya roll att ha en ”tillåta mig äta lite gottis dag/ vecka” och ville ha den idag.


Kickstartas kommentar

Under denna 3-månaders period har vi en "ätardag" med i Kenth´s program. Han får välja dag själv. Men på den dagen vill vi att han kör sitt 8 timmars ätfönster som vanligt, men han kan unna sig något extra. Kör du vårat program en månad uppmanar vi inte till till det. Ett råd, börjar du känna dig hungrig, drick vatten. Det dämpar definitivt din hunger.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla