Dag nummer 5


Har haft en grymt bra dag, kände mig tillfreds efter en väldigt bra sömn, började dagen med två stora glas vatten sedan blev en mugg kaffe, smakade fin fint idag. Jag tog idag en shoppingrunda då jag har en skön ledig dag, tog med mig 250g kvarg och ett kokt ägg samt en flaska vatten. Strosade runt och kände mig nöjd, tog kvarg och ägg i bilen på en trevlig parkering. På eftermiddagen blev det en proteindrink och ett äpple, kände lite sötsug då satt äpplet kanon. Sedan tog jag en promenad och avsluta dagens träning med mina Bodyweigth-band ute i naturen. Fördelen med banden är ju att kunna träna där man känner och vill, bifogar en bild när jag går ut på luffen 😊. Dagens steg blev 10 165 st.

73 visningar
LADDA NED BODYWEIGHT TRÄNINGSAPP 
appstore.png

Ladda ner vår träningsapp för att hålla dig uppdaterad från telefonen. Klicka bara på App Store eller Android för att få rätt app till din telefon.

Adroid.png

© Kickstarta Online. Proudly created by Wonderville

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon