Dag nummer 4


Jag har inget speciellt att ta upp idag. Allt har fungerat bra. Jag har ätit bra mat och har känt mig tillfreds. Det blev en kvällspromenad med 8891 steg. Humöret är på topp och jag känner mig mycket pigg precis som någon av blogg posterna pratade om. Att det är viktigt att dricka ordentligt det kan jag verkligen intyga, man mår så mycket bättre av gott kaffe och vatten. Vattnet gör så att jag känner mer full i magen och är ett bra vapen mot hunger.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
LADDA NED BODYWEIGHT TRÄNINGSAPP 
appstore.png

Ladda ner vår träningsapp för att hålla dig uppdaterad från telefonen. Klicka bara på App Store eller Android för att få rätt app till din telefon.

Adroid.png

© Kickstarta Online. Proudly created by Wonderville

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon