Dag nummer 3


Vaknade idag och kände att kroppen ville ha mat, att vakna och vara hungrig kändes lite tufft. Men jag kastade mig upp och drack 2 stora glas vatten, efter någon timme blev det en stor kopp kaffe. Känner att det har bränt lite i kroppen genom att jag har varit noggrannare med kolhydratintaget. Käkade min första måltid precis som mitt program säger, klockan 12. Jag kan säga att jag fick kämpa lite idag och streta lite mot hungern. Men tänkte att idag får vi ta i lite extra och kändes bra när jag vann 😊. Gav mig två skivor skinka i bonus som klapp på axeln för ett bra jobb. Tog proteindrink på eftermiddagen innan det blev en tur till gymmet, knöt ihop dagen med en bra middag på 747 kalorier, vilket gav dagens intag till 1358 kalorier vilket jag är nöjd med. Jag lyckade få till 7865 steg idag.

Kickstarta Teamets kommentar: Bra där Kenth! Det är fullständigt normalt att känna lite hunger innan kroppen rättar in sig till ditt nya sätt att leva. Men det går fort över. Jag gillar ditt sett att se på det.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla