Vecka 2 klar


Så är vecka 2 klar, hoppas ni haft en givande vecka. För min del har det varit en ganska tuff vecka, har fått spänna bågen rejält, så stort tack till mina Bodyweigthband, dessa gör att jag snabbt och enkelt kan köra ett pass, även om tiden är knapp vissa dagar.


Jag har startat mina ätfönster mellan 12.00-13.00 med att äta min första måltid, då 250g kvarg och oftast 1 kokt ägg, ibland grovt bröd med skinka på till kvargen. Men startar dagen med kaffe och en halv liter vatten ungefär, tycker detta passar bra för mig och ger en bra start. På kvällen blir det oftast ett mål med varm mat och däremellan lite mellanmål.


Som jag nämnde inledningsvis så har det varit lite tufft vissa dagar, men va fasen då får man bita ihop lite och spänna bågen lite mer, allt är ju inte en dans på rosor. Så då är mina Bodyweigthband oftast mina bästa vänner, brukar rigga dom i något träd eller en krok jag har satt upp ute. För så länge det är fint väder så är det skönt och träna ute, sen är det ju så skönt att ut och gå. Jag har försökt att köra ca 8000 steg/om dagen i veckorna och tryckt på lite mer under helgen med 20 000steg/dag. Det gör ju lite ont ibland men jag tänker att det är då det ger resultat 😊.

Ser fram mot vägning och mätning imorgon.

Kram/Kenth

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla