Up date från Kenth
Hej på er

Här kör man på med träning och ha bra koll på vad jag äter och inte skall äta, men börjar få bra rutin på mat intaget.

Jag gör lite noteringar för mig själv hur jag brukar göra, små noteringar som gör vardagen lite enklare. Det är ju fortfarande fint och varmt ute så det underlättar mycket på promenaderna. Det viktiga är att hitta bra lösningar för vardagen, för undanflykter från att inte göra det jag måste göra för att gå ned i vikt finns det gott om... Jag kör på med mina steg i veckor och på helgerna. I min kost börjar jag dagens första mål med kvarg vilket fortfarande smakar toppen!

Dagens tips har jag fått från en vän. Känner ni gottesuget på kvällen, borsta tänderna så smakar det inte lika gott med sötebitarna!

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla