Resultat så här långt minus 14 kiloNu är det bara en vecka kvar på min viktresa med Kickstarta. Jag har till dagens datum gått ned 14 kilo på 11 veckor. Så otroligt skönt Programmet har fungerat perfekt. Det enda konstiga har vart att det inte känts som jag "bantat" som det känts de tidigare gångerna. Att reducera vikten med periodisk fasta 16/8 i kombination med bodyweights träning är verkligen det bästa jag någonsin har gjort. Framförallt känns det som det är permanent viktnedgång!

Förra veckan har varit bra känt mig pigg och sovit gott mesta dels, men känner mer och mer glad när vissa dagar bara är sådär toppen härliga. Jag menar när kroppen känns lätt och helt enkelt smal o spänstig, dessa dagar tar jag en extra runda i skogen. Jag kör på med min träning och kost, känner jag blir starkare i kroppen. Känns som min ”core” mittstolpen i kroppen är mycket stabilare nu och orkar att hålla mig uppe längre och bättre. Jag utmanade mig själv till en långrunda här i söndags, det blev dryga tvåmils promenad, summerade den med 31 156 steg, kändes bra efteråt. Visst var det blåsigt och lite kallt, men solen och målet fanns med mig hela tiden, tycker det är viktigt att utmana sig själv ibland, våga streta mot lite i sin komfort zon.


Veckans resultat:

Mått midja: 98,4

Vikt: 88,2

Detta innebär 14 kilo minus från invägningen, vågar man hoppas att nå ner under 88 kilo till nästa måndag, tar det som en utmaning!


Allt gott till alla er Kickstartare, hälsningar Kenth

79 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla