Ny lägsta vikt!


Veckorna går fort nu, ännu en vecka har passerat. Jag har tränat på bra denna veckan kört lite egna övningar med mina Bodyweightband, låter fantasin flöda med lite egna varianter av övningar, viktigt för min del att man gör så det är kul och roligt. Att ge sig själv lite utmaningar på vägen är en spännande del i denna resan. Likaså att hitta bra lösningar på kosten, kanske svänga till något nytt och experimentera en del. Något som betyder mycket för mig är helgens härliga promenader, att vara ute och bara gå och gå utan att man har ett mål eller gräns, utmana sig lite på att öka tempo upp för en backe. Jag tycker att de här konceptet med minst 16 timmars fasta är riktigt, riktigt bra! Jag mår så bra och får en himla massa energi i kroppen det tycker jag är en härlig upplevelse.


Min vikt igår var en ny lägsta vikt, 90,6 kg, -11,5 kg! Måttet runt midjan är nere i 100,5 cm, -14 cm! Efter denna veckan hoppas jag på ett tvåsiffrigt mått!


Mot nya vikter och nya mått!

Allt gott / Kenth

203 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla