Min trä(d)ning går bra just nu!Nu har det gått en vecka till på min resa mot ett sundare liv. Förra veckan har varit okej, käkat mitt första mål vid tretton tiden och sista målet 18.30-19.00 så jag har under veckan haft lite längre än 16timmars fasta vilket har varit en utmaning. Tycker det är viktigt nu att ge mig själv lite utmaningar så jag får lite förändring under resan. Träningen har gått bra, kör med mina band 3-4 dgr i veckan c:a 60 min/pass, samt mina promenader på 10-15 tusen steg på vardagar och 20-30 tusen steg på helgerna. Det känns som jag står lite still nu i vikten, eller kanske kalla det att min vikt börjar stabilisera sig. Vilket jag tror är bra också, så min kropp hinner med att vänja sig i sitt nya mönster.

Ett tips från mig när ni är ute och går, ta en extra sväng runt något trevligt ställe mitt under promenaden, vilket ger dig några extra steg utan att det känns som att det blir jobbigare.

Ha nu en bra vecka och jag skall ta i lite mer denna veckan och bita tag i viljan lite hårdare, hänger ni med på det? 😊


Skickar med en bild från dagens ”träd”ning/ träning, även ett pass med motorsågen är träning.

Mvh

Kenth

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla