Kenth är Inne på tredje veckan
I början på denna veckan har jag lagt om lite i mitt schema, jag har fokuserat mer på mina promenader och lagt målet på minst 10 000 steg per dag. Det känns bra och har även testat att dela upp mina promenader på två tillfällen. Det gäller att få till promenaderna istället för att välja bort dom.


Jag testade idag att stretcha lite på mitt fastande fönster till 20 timmar, det kändes bra i kroppen. Jag rekommenderar dig att testa att stretcha lite, man måste prova och se vad som händer. Hälsoeffekterna blir ju ännu större vid 20/4. Matmässigt tycker jag att kvarg och ägg är bra start för mig som första måltid, kört lite naturell kvarg med lite med honung, riktigt gott.

Kenth´s mattips:

När jag käkat mitt sista mål på kvällen kommer ibland ett sötsug, vissa dagar ordentligt, men försöker att skjuta bort det och bryta av med något kul, efter typ 30min så försvinner det, då blir man nöjd. Lycka till

Kör hårt så ses vi igen på söndag

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla