Här kan du följa Kent's viktresa!


Vi sa till dig att vi skulle följa en av våra deltagare på deras Kickstarta 16/8 resa. Du kommer att kunna följa hans framsteg på våra sociala mediekonton och facebook. Under de kommande 3 månaderna kommer han att hålla sig till ett 8-timmars matfönster. Vi börjar i morgon men innan vi ville göra en snabb intervju så att du kan lära känna honom lite bättre.

Namn: Kent Sigfridsson Startvikt: 102 kg

Kickstarta: När blev din vikt ett problem?

Kent: Är nog runt 3 år sedan efter att jag fått problem med en axel, viktmässigt blev det när jag passerade 90 kilo.

Kickstarta: Hur påverkar din nuvarande vikt ditt liv just nu?

Kent: Hämmar min träning och motion att vara för tung.

Kickstarta: Vilka metoder har du prövat tidigare för att gå ner i vikt och varför tror du att de inte fungerade?

Kent: Har testat bl.a er tidigare Kickstarta som ni gjorde tillsammans Modifast, jag gick ned många kilon men tyvärr gick jag tillbaka till samma vikt, snabbt ner och fort upp igen, mina rutiner i livet ändrades inte under min viktnedgång, det tror jag gjorde att jag är tillbaka på samma vikt som när jag startade.

Kickstarta: Hur mycket vikt hoppas du gå ner nu? Kent: Önskan är ju 5 kilo första månaden, ett mål som är inom min kapacitet, vill inte höja ribban för mkt.

Kickstarta: Vad är din största utmaning: Mat, motion, frestelse?

Kent: Kvällarna vid tv’n, kommer försöka ändra mina vardagsrutiner.

Kickstarta: Vad förväntar du dig att få ut av Kickstarta Online 16/8 mer än viktnedgång?

Kent: En ökad "må bra feeling", ihop med att gå ned i vikt tror jag att jag sover bättre.

Tack Kent och vi ser fram emot att hjälpa och stödja dig på din resa!

På bilden från vänster: Kennet, Deliane och Kent

68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla