Från klarhet till klarhet


På måndagens invägning visade vågen 94,2 kilo. Måttbandet visade 105 cm i midjemått

Det krymper sakta men säkert, känns riktigt bra detta.


Då kör vi sista dagen denna månaden och även våran första månad avslutas, jag tycker det gått bra och känns som man kommit en bit på väg. Jag känner mig piggare vaknar oftast lite före klockan i veckorna, och tycker att jag känner mig piggare i kroppen över lag.

Rutinerna då? Jo, jag jobbar med mina nya rutiner varje dag och kommer ett steg längre hela tiden, tänker att det kommer bli till vardag efter tid. Märker att jag blir mer och mer medveten om vad jag äter och lagar för mat. Jag har fått börja utmana mig lite mer i träningen nu, när vikten på kroppen minskar får jag öka utväxlingen med mina träningsband så det blir lite tyngre hela tiden.

Veckan tips ”tänkvärt”

Ta in känslan till dig att känna att du verkligen är duktig och att du ger dig själv ”credit” för ditt jobb, för även en vecka där vågen kanske inte gett så mycket så har du ändock gjort ett bra jobb.

Väl mött, nu kör vi oktober månad mina vänner


106 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla