Allt går enligt plan

Uppdaterad: 13 okt 2020


Hej och god morgon vänner!

Har haft en vecka nu som varit lite motig, varit lite snorig och trött i kroppen, och vädret har ju inte varit på topp. Nu låter jag lite bitter 😊 men jag har kört mina promenader varje dag, men gymmet har fått vänta då jag inte varit på topp, prioriterade att gå sakta och lugnt.

När vädret är som gråast brukar jag tänka att solen vilar lite bakom molnen för den lyser i alla fall och värmer oss på moder jord. Kände mig piggare i lördags så då klev jag på lite extra och tog promenad på 31000 steg vilket kändes bra, på söndag förmiddag var man lite mör i benen, men vad är en bal på slottet! Så i veckan kommer Bodyweigthbanden fram igen nu när dom fått vila en vecka.


Nu till veckans vägning. Vågen visade 91,8 kilo vilket jag är super nöjd med, detta innebär att jag kalvat bort mer än 10% av min kroppsvikt!

Måttbandet visade 103 cm, jättenöjd där också.

Det känns så himla bra detta

Tack till Bodyweigth och Kickstarta programmet

54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla