-7 kg på 3 veckor för Kenth


Så har vi klarat av vecka 3. Hur mår vi? Hur känner vi oss? Ja dessa tankar slår mig ibland, Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Lite osvenskt att skriva det kanske, men vad sjutton, sträck på er, vi är duktiga! Bara att välja Kickstarta Online 8/16 med 8 timmars ätfönster är verkligen en bra bit på vägen. Jag har kört vidare på mina 10 000 steg/dag på vardagar och dryga 20 000 på helgen. Att jag väljer mindre i veckorna är för att jag då tränar med mina band eller så blir det träning på gymmet. Humöret har varit bra och känner att jag har bra ork, maten smakar bra. Jag känner mig lättare också när jag är ute och går numera, så har jag bestämt att ge mig ett pris. När jag når ett av mina delmål på en vikt på 95 kilo så ska jag springa en av mina promenadsträckor, tycker det är ett ganska kul och hyggligt pris till mig, jag säger bara ”häng på”!


Hur har det gått då? Min vikt idag var 95,2, -7 kg från min startvikt på 3 veckor. Helt fantastiskt! Mitt midjemått är nere i 106 cm, - 8 cm!


Jag måste avsluta med att säga att när jag kör detta programmet är första gången jag känner att jag inte "bantar" på samma sätt som tidigare. Det har alltid känts som en "Quick fix" men jag har fallit tillbaka, och jag är verkligen inte ensam. Här är det verkligen en livsstilsförändring som jag tror att jag kommer att klara av att hålla när det är över. Jag ser fram emot att få det programmet pratar om - En permanent viktnedgång!


Kör hårt alla Kickstarta vänner <3

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla