-15 kilo på 12 veckor

Uppdaterad: 2 dec 2020Så var Kenth´s 12 veckors period av Kickstarta.Online klart. Vi kan bara gratulera Kenth till ett fantastiskt arbete, för det är vad det är. Vilken skillnad! Startvikt 102,2 kilo - Slutvikt 87,2 kilo!


Kenth´s egna ord: Jag har nu kört och jobbat hårt och haft jättekul och trevligt under denna 3 månaders period, jag är så himla nöjd med att jag kunnat förändra mitt liv. Jag vägde in på 102,2 kilo och måttbandet visade 113 cm runt midjan, vilket jag inte trivdes med. Nu efter att jag kört Kickstarta programmet i 3 månader känner jag mig så otroligt nöjd och mår så bra. När jag vägde mig i morse så visade vågen 87,2 kilo och måttbandet visade 97cm, detta innebär -15 kilo vikt och 16 cm runt midjan! Skickar med en bild på starten 1:a september och efter 12 veckor den 1:a december. Super tack Kennet och Deliane för detta ni gjort för mig och gett mig chansen till. Denna resa är jag riktigt stolt över, tänk att jag löste detta och klarade av det med ett riktigt gott resultat. Vilken härlig upplevelse och faktiskt riktigt kul och givande med lite utmaningar på vägen, men ger man sig ut i båten får man faktiskt ro den iland också. Det känns äntligen som jag har hittat verktygen till en permanent viktnedgång.

Super tack och kramar till er.

Kenth


Vi på Kickstarta.Online vill passa på att tacka Kenth för ett suveränt jobb och alla er som följt Kenth's viktresa. Nästa Kickstarta kör vi 4:e januari. Du hänger väl på?

497 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla