1 vecka och 3 dagar


Nu har jag kommit in en bit på min andra vecka, hoppas det har gått lika bra för er som för mig, och ni också är nöjda med första veckan. När jag är ute på mina promenader känner jag en förändring i kroppen, mina steg känns piggare och även tempot känns bekvämare. Idag gjorde jag en test, jag gick ifrån min vanliga första måltid som innehåller kvarg och frysta bär. Tänkte jag vill testa en annan variant. Jag åt yoghurt istället, men vad hände tror ni? Jo, jag blev hungrig mycket fortare! Så mitt tips till er, var noga med första målet på dagen. Och jag blev även väldigt sugen på något sött på eftermiddagen, så tog jag en liten klubba. Men sedan fick det vara bra, drog ner en vända till gymmet efter jobbet och körde ett pass. Sedan blev det en god varm måltid på kvällen med fläskfile, kycklingfile och lite pasta rör, och grönsaker. Vilade lite på maten och tog en kvälls promenad på 45 minuter. kör hårt och lyssna på kroppen så kör vi mot nya mål. 9752 steg idag.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla