Äntligen under nittio kilo!


Ny vägning och mätning så här efter fars dag känns ju tufft! Så för att kompensera lite mer mat tog jag en rejäl promenad på lördagsmorgonen, 25 500 steg! Det kändes riktigt bra, har även under veckan varit ute och gått mina dagliga promenader. Har tränat i skogen mesta dels då gymmet nu inte är en option i Corona tider. Tycker att det känns fortsatt bra, vissa dagar är man lite trött. Varierar min första måltids innehåll för att inte tröttna på kvarg som jag tycker är en toppenbra start på dagen. Efter mina träningspass eller promenader brukar jag ta en proteindrink. Vilket är bäst för mig, att gå kortare Powerwalk eller att gå länge? Min teori för att förbränna är att jag går lång tid i ett högt tempo, och med facit så verkar det funka bra, men alltid bra att trycka på lite extra vissa dagar. Jag har även fortsatt träna med mina Bodyweightband, tar gärna med dom ut i skogen där jag trivs bra.

Nu då till resultatet av veckan som gått!

Äntligen minus 90! Vikten på vågen stannade på 89,8, vad grymt glad jag blev! Jublade rejält och klappade mig på axeln. Måttbandet visade 99,5 cm, samma som förra veckan, men det har inte ökat i alla fall, vilket jag är nöjd med.

Den periodiska fastan är det en del som frågat mig om, "när startar man att äta, måste det vara 12.00 - 20.00?" För mig fungerar det att invänta den rätta hungerkänslan som i mitt fall infinner sig vid runt 13.00 på dagen, Sedan äter jag till 21.00.


Känner mig glad och pigg och ser fram mot varje helg när jag kan vara ute och gå mina riktigt långa promenader, kan verkligen rekommendera att gå utan något speciellt mål och bara njuta av stunden.

Ha nu en fin och bra vecka alla superduktiga Kickstartare, nu köööör vi!

Kenth

57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla